De Après la Vie Academie gaat verhuizen!

2 november 2020 14:48

‘‘Leven is niet wachten tot de storm voorbij is, maar leren dansen in de regen’’ – Fabienne Abbing | Over Mijn Lijk –

Dansen in de regen is precies wat wij in de uitvaartwereld goed kunnen. Dat doe we vanaf 1 december 2020 op een nieuwe locatie: we gaan namelijk verhuizen! Wij beseffen ons steeds beter hoe belangrijk het is om te vechten voor het prachtige vak van uitvaartbegeleider. Daar hoort een omgeving bij waarin wij het verschil kunnen maken, met een eigentijdse visie. Ons team gaat de komende jaren nieuwe uitvaartbegeleiders opleiden vanuit een funeraire omgeving. Proeven, ruiken en voelen door dicht bij de praktijk te staan!

Afscheidshuis en crematorium Sterrenheuvel wordt het nieuwe thuis van onze Academie. We kijken ontzettend uit naar een prachtige samenwerking.

Kijk voor alle informatie over de Opleiding tot Uitvaartbegeleider, de Examentraining voor het theoriegedeelte van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) en Permanente Educatie voor (RU-)Uitvaartbegeleiders op onze website: www.apreslavie.nl. Let op: Er zullen lesdagen of bijscholingen dit jaar plaatsvinden op onze locatie in Soest of onze nieuwe locatie te Haarlem. Houd daarom altijd je mailbox in de gaten!

En stay tuned! Een nieuwe locatie betekent ook dat er andere dingen in een nieuw jasje gestoken mogen worden!

Zien we je gauw?

Het team van de Après la Vie Academie

P.S. Het is ontzettend moeilijk om het hele team van vakprofessionals bij elkaar te krijgen, want druk, druk, druk… Hierboven in ieder geval een mooie glimp van een deel van ons team.

Terug naar overzicht