Uitvaartondernemer opleiding

Uitvaartbegeleider aan het werk

Zou je zelfstandig aan de slag willen in de uitvaartbranche, maar kun je wel wat hulp gebruiken met je ondernemingsplan? Dan is een uitvaartondernemer opleiding iets voor jou.

Werken in de uitvaartbranche is erg bijzonder. Met jouw inspanningen en inlevingsvermogen maak je het nabestaanden mogelijk om hun emoties een plek te geven. Maar hoe start je een eigen uitvaartonderneming? Onze uitvaartondernemer opleiding helpt je binnen vijf lesdagen (verspreid over zes maanden) een haalbaar ondernemingsplan te maken, zodat je goed voorbereid je eigen bedrijf kunt starten!

Aanmelden uitvaartondernemer opleiding  

Begeleiding van professionals

Voordat je een onderneming start is het handig als je kennis hebt van de branche waarin je gaat werken en een goed ondernemingsplan te hebben. Het maken van een goed ondernemingsplan is echter geen sinecure. We zien vaak dat deelnemers er moeite mee hebben om dit plan haalbaar en reëel te maken. Daarom krijg je tijdens onze uitvaartondernemer opleiding begeleiding van professionals uit het vak. Samen met hun werk je een plan uit waarmee je direct jouw onderneming in de markt kunt zetten.

  Bekijk de inhoud van de opleiding  

Kennis bijspijkeren

Voordat je aan de uitvaartondernemer opleiding start, is het belangrijk dat je over voldoende – en aantoonbare – vakkennis beschikt, of een afgerond diploma hebt van:

–        de Après la Vie Academie (voorheen Vitaedis);
–        de Stivu, of
–        Meander uitvaartopleidingen.

Wil je eerst jouw kennis bijspijkeren? Bekijk dan de agenda voor ons opleidingsaanbod. Hier vind je het gehele jaar door diverse opleidingen en bijscholingen die je kunt volgen.

Vraag naar de mogelijkheden wat betreft de uitvaartondernemer opleiding

Kun jij wel wat hulp gebruiken met jouw ondernemingsplan maar twijfel je of de opleiding uitvaartondernemer geschikt voor jou is? Neem gerust contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

  Neem contact op