Uitvaartmarketing

Uitvaartmarketing Après la Vie en Buro APS

Als uitvaartondernemer heb je de moeilijkste taak ter wereld, want hoe verkoop je de dood?

Met emotie, is het antwoord. Nabestaanden kiezen voor jouw dienstverlening als het goed voelt. Profileer jouw onderneming daarom met de juiste uitvaartmarketing. In samenwerking met communicatie-experts Bureau APS helpen wij je onder het label APS Studio een krachtige communicatiestrategie op poten te zetten waarmee je direct van start kunt.

De combinatie van kennis van uitvaartmarketing van Bureau APS en de didactische know-how van Après la Vie Academie, resulteert in een leerprogramma waar zowel ervaren als beginnende uitvaartondernemers hun voordeel mee doen.

Doelgericht aan het werk

De juiste marketing is meer dan een mooie foto of een advertentie in de krant. Het moet eenheid bevatten in alles wat je doet. Als jouw normen en waarden als een rode draad door jouw communicatie lopen, maak je vanzelf beslissingen waarin jouw doelgroep zich herkent. Samen met APS Studio vorm je een glasheldere visie waarin jouw complete identiteit is vastgelegd. Je sluit de training af met de juiste marketingmunitie en een rugzak vol kennis.

Jouw persoonlijke communicatiepakket bevat:

  • professionele, bewerkte portretfoto
  • Facebook-, profiel- en omslagfoto in de juiste formaten
  • mailfooter
  • logo
  • kleurkaart
  • passende typografie
  • visitekaartje
  • briefpapier
  • advertentie

De perfecte mix tussen online en offline

We nemen je aan de hand en laten je door middel van creatieve opdrachten nadenken over jouw identiteit. We onderzoeken de juiste beeldtaal en kijken welke kleur en vorm het beste bij jouw bedrijfsidentiteit en doelgroep passen. Ook nemen we de concurrentie onder de loep. Een deel van de training volg je in de online leermodule en een deel op locatie. Tijdens verschillende theoriedagen inspireren we je met lezingen en verdiepingsmodules.

Creatiedag

Uitvaartondernemer blijft een praktisch vak. Als je eenmaal weet hoe jouw personal brand eruit ziet, ga je aan de slag met je handen. We nodigen je uit voor een facultatieve creatiedag op een inspirerende locatie, zoals een fotostudio of een oude kerk. Ontspannen en creatief gaan we hier aan de slag. Een fotograaf, visagist, stylist en twee vormgevers gieten jouw visie in een aantrekkelijk jasje. Twee weken later leveren wij je een op maat gemaakt communicatiepakket.

Lesdagen

Deze inspirerende module start op 25 maart 2020 van 18.30 – 22.00 uur in Soest. De tweede theoriedag vindt plaats op 21 april (zelfde tijd en locatie).
De studiodag zal plaatsvinden in Rotterdam op 20 mei.
Deze dagen zijn onderdeel van Pakket 3. Meer over alle andere pakketten lees je hier:

Lees meer over de pakketten

 

Kun jij wel wat extra handjes gebruiken om jouw onderneming goed in de markt te zetten? Schrijf je dan nu in!

Meld je nu aan

 

Oriënteer je verder op: