Uitvaarten regelen

Uitvaart regelen

Kom beslagen ten ijs, als dat nodig is

Stel dat er iemand in je omgeving overlijdt. Waar moet je dan allemaal aan denken en wat heeft de uitvaartbegeleider aan informatie nodig om aan de slag te kunnen gaan? En wat gebeurt er vervolgens met die informatie?

Inhoud

Tijdens deze clinic wordt je helemaal meegenomen in het proces dat zich voltrekt bij de uitvaartonderneming op het moment dat er een melding van overlijden binnen komt. Door hier kennis van te dragen kun je beter uitvaarten in je eigen omgeving vormgeven. Daarnaast kun je anderen ter zake kundig adviseren wanneer er een overlijden plaatsvindt in hun omgeving. Je bent dan immers een volwaardige gesprekspartner voor een uitvaartbegeleider. Deze clinic wordt verzorgd door Oda van Schoonhoven van Beurden – Sikken.

Voor wie?

Deze clinic is bedoeld voor mensen die in hun eigen omgeving anderen belangeloos willen bijstaan met het regelen van een uitvaart. Ook is deze clinic geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de eerste, organisatorische kanten van het vak van uitvaartbegeleider.

Kosten & data

De clinic uitvaarten regelen kost € 175,-. De clinic bestaat uit 3 bijeenkomsten van 3 uur.

Startdatum eerstvolgende clinic: 16 mei 2018.

Betekenisvol werken, om jezelf rijker te maken
Schrijf je in

Oriënteer je verder op: