Uitvaartcommunicatie

Communicatie bij uitvaarten

Inhoud

In de uitvaartbranche verkoop je geen product, maar een emotie. Nabestaanden kiezen pas voor jouw dienstverlening als het voor hen goed voelt. In een hevig concurrerende branche is het niet voldoende om de deuren open te slaan en te wachten tot de klanten binnenstromen. Strategische communicatie is essentieel voor het succes van je onderneming. 

Tijdens deze trainingsdag tonen we aan waarom het belangrijk is om je doelgroepen helder te hebben en bewust te kiezen voor een bepaalde communicatiestrategie. De trainingsdag kan een aanloop zijn naar het daadwerkelijk aan de gang gaan met het hernieuwd positioneren van jouw eigen uitvaartonderneming. Maar het kan ook leiden tot het inzicht dat de ingeslagen weg doelmatig is.

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor professionals die werken in de uitvaartbranche en de eigen positie in de markt willen leren sterken door op de juiste manier te communiceren.

Kosten en data

Deze masterclass duurt van 9.30 tot 16.30 uur en kost € 250,- (inclusief koffie/thee en lunchvoorzieningen). Zie voor de eerstvolgende startdatum de agenda.

PE punten

Door het NaVU zijn 18 PE punten vastgesteld voor deze cursus.

Meld je aan

Oriënteer je verder op: