Opleiding uitvaartondernemer

Voorbereiding uitvaartbegeleider afscheidsdienst

Wil je een eigen uitvaartonderneming starten? Voor mensen die willen starten met de professionele hulp van ervaren ondernemers, bieden wij de opleiding uitvaartondernemer. In vijf lesdagen (verspreid over een half jaar) zet je een haalbaar ondernemingsplan neer en ben je klaar om jouw onderneming in de markt te zetten!

De opleiding uitvaartondernemer stoomt je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan in deze bijzondere branche. Met jouw onderneming en inlevingsvermogen kun jij er voor zorgen dat nabestaanden hun emoties een plaats kunnen geven en dat er een mooie herinnering achterblijft.

Wil jij zinvol werk doen en beschik je over aantoonbare kennis ? Meld je dan aan voor onze opleiding uitvaartondernemer.

Aanmelden opleiding uitvaartondernemer  

Je eigen uitvaartonderneming starten

Om je eigen uitvaartonderneming te starten, is het belangrijk om kennis te hebben van de branche en je eigen ondernemingsplan op te stellen. Uit ervaring weten wij dat veel mensen moeite hebben met het opstellen van een ondernemingsplan. Daarom krijg je gedurende de opleiding uitvaartondernemer professionele begeleiding van werkers uit de branche en helpen zij je een reëel en haalbaar plan op te stellen.

  Kosten en data van de opleiding uitvaartondernemer  

Wat doet een uitvaartondernemer?

De precieze invulling van de taken van een uitvaartondernemer kan per bedrijf verschillen. Over het algemeen pakt een uitvaartondernemer de volgende taken op:

–        Zorg voor de overledene
–        Aannemingsgesprek met de nabestaanden
–        Organisatie van de uitvaart
–        Aansturing tijdens de uitvaart
–        Afronden van de uitvaart

Een aantal van deze onderwerpen komt ook terug in onze andere opleidingen en zijn een goede basis voor de opleiding uitvaartondernemer. Wil je jouw kennis bijspijkeren? Bekijk dan de agenda voor ons opleidingsaanbod.

Aanvullende informatie

Kun jij wel wat hulp gebruiken met jouw ondernemingsplan, maar twijfel je of de opleiding uitvaartondernemer geschikt voor jou is? Neem gerust contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

  Neem contact op