Herdenkingsplechtigheid

Verschillende soorten herdenkingen door ons georganiseerd

Ben je een dierbare verloren en zou je deze persoon graag herdenken? Sta samen met familie en/of vrienden stil bij de mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt. Onze ervaring is dat het delen van je emoties helpt bij je rouwproces. Je geeft het verdriet een plek waardoor je de draad weer op kunt pakken.

Misschien is het verdriet nog rauw, misschien is het al wat ouder: voor een herdenkingsplechtigheid is geen standaard tijd. En of je al een idee hebt van hoe de plechtigheid er uit moet zien of niet, wij geven je graag advies.

Bespreek de mogelijkheden

Herdenkingsplechtigheid organiseren

Herdenken is persoonlijk, de invulling van de plechtigheid verschilt per persoon en de omstandigheden waarin hij of zij overleden is. Misschien wil je graag iets anders dan anders. Je hebt diverse mogelijkheden om de herdenkingsplechtigheid in te vullen, denk onder andere aan:

–        Lichtjesceremonie
–        Nabestaandenconcert
–        Een wandeling
–        Een spreker

Hoor je graag verschillende ideeën of overleg je graag met iemand met ervaring? Neem dan contact op met Après la Vie. Wij gaan graag met je in gesprek om een mooie en bijzondere plechtigheid neer te zetten.

Neem contact op over een herdenkingsplechtigheid

Gedenken stopt niet na een uitvaart

Het organiseren van een herdenkingsplechtigheid is een mooi gebaar, het toont respect naar de overledene. Maar het kan ook lastig zijn. Natuurlijk wil je het goed doen en kan het verdriet zorgen voor bepaalde blokkades. Ook daarin helpen wij je graag. Het kan fijn zijn je gevoelens te delen met iemand die niet direct dichtbij je staat. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We luisteren naar je verhaal en bieden je graag praktische hulp waar jij je prettig bij voelt.

Neem contact op