Crematie regelen

As verstrooiing met ballon

Een crematie regelen, hoe doe je dat? Wat is gebruikelijk en vind je het fijn om het op die manier te doen? Waar moet je aan denken en wie betrek je in de organisatie? Après la Vie helpt je graag.

Als je graag gewoon even met iemand wil praten over de crematie regelen, denken we met je mee. Maar ook als je de organisatie graag het liefst zo veel mogelijk uit handen wil geven, kunnen wij ervoor zorgen dat de plechtigheid een gedenkwaardig moment wordt en goed verloopt.

Neem contact op

Crematie in besloten kring

Sommige mensen nodigen alle vrienden, familie en kennissen uit, anderen hebben de voorkeur voor een crematie in besloten kring. Je bent nergens toe verplicht. Natuurlijk spelen de wensen van de overledene een bepalende rol, maar organiseer een gelegenheid waarbij je je – naar omstandigheden – prettig voelt.

Als je besluit een crematie te regelen in besloten kring, wil je dat het moment recht doet aan de overledene. We helpen je graag met praktische zaken als hoe lang het duurt en hoe je die tijd indeelt, maar ook met meer inhoudelijke vragen. Een crematie regelen is iets wat je met zorg wilt doen.

De asbestemming na de crematie regelen

Als de overledene gecremeerd is, is daarna de vraag wat je met de as doet. Misschien wil je de as na de crematie begraven, maar het kan ook mooi zijn de as ergens te verstrooien. We vertellen je hierin graag meer in een gesprek, of lees verder over asbestemmingen.

Snel hulp bij een crematie regelen

Wil je graag snel hulp bij het regelen van de crematie? Neem dan gewoon even contact met ons op. Je bent nergens toe verplicht, maar we vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

Met zorg een crematie regelen? Bel Après la Vie op 030 307 10 07