Dec
12

Remember Tea 14:30 – 16:00

Vleuten

Ook zo geen zin in de vrolijke kerstdagen? Bent u al die feestverlichting en gezelligheid zat? Baalt u ervan dat iedereen maar gewoon doet alsof er niets aan de hand is, terwijl u iemand heeft verloren? Ontvlucht dan even al die voorbereidingen voor de feestdagen en al dat vrolijke gedoe en kom op 12 december naar de RememberTea.

De RememberTea wordt georganiseerd voor iedereen die iemand recent of langer terug heeft verloren. Voor mensen die rouwen, verdriet hebben, en op verhaal willen komen. Mensen die willen luisteren naar anderen die in hetzelfde schuitje zitten. Mensen die in de donkere dagen voor de kerst, behoefte hebben aan een ontmoeting in een intieme, warme en persoonlijke omgeving. Gewoon omdat ze dat fijn vinden.

Tijdens de RememberTea die start om 14.30 uur drinken we thee en praten we wat. We snoepen van het lekkers en lachen misschien wat. We praten over alles dat ons bezig houdt rond het leven en de dood. En wie weet, misschien huilen we ook wel wat. Dat mag en kan allemaal, want iedereen is welkom om zijn verhaal te doen. Er is een deskundige rouwbegeleider van Après la Vie aanwezig. Iemand die begrijpen waar u het over heeft, waar u mee bezig bent en welke zorgen u al dan niet aan u hoofd heeft.

 

De RememberTea wordt georganiseerd in het Afscheidscentrum Leidsche Rijn. Deelname kost € 7,50.

Terug naar agenda